19 January, 2011

aaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhh....................

kau!!!g masuk longkang busuk sekrang..
aku pening kepala lah..


13 January, 2011

best lak tgk video nie...

Kepada lelaki yang sememang nye kurang memahami wanita, sila la tgk video ni...huhuhuhu...

VIDEO : 



12 January, 2011

Selasa-110111

Cam biase je seperti hari2 lain.petang nye g mkn MCD ngan member2 opis.sbenarnye dh kenyang tp g jela.di sebabkan nk isi mase terluang yg ade..huhuhu...

Mlm td mmg best sebab ade org ingat kat aku...ingatkan dia dh terus lupa aku kt cini...huhuhu..emo plaknye. akhirnye dia yang call aku dulu walaupun sbenarnye dia x reti nk pujuk pun(masalahnye aku x merajuk pun, kenape la dia pikir aku merajuk lak..hahaha..lantak la.). yang penting aku happy bile dia call.huhuhu...

07 January, 2011

Day 13: A letter to someone who has hurt you.

07 JANUARI 2011

Kepada
Encik yang bernama ..'SZSA'..(cam xsesuai je nk mention name dia kt cinie, tapi pedulik ape aku)

1. Kenapa kamu x suka saya? ini soalan 1st yang saya nak tanye kat kamu bile jumpe nanti tapi mahu kah kamu berterus terang dengan saya?

2. Apa yang dah saya lakukan hingga kamu memutuskan untuk berkata "dah x de perasaan langsung kat saya.." ooohhh sedihnya ketika itu bila saya mendengarnya..masih terngiang2 lagi kat kepala otak saya nie setiap butir perkataan yang kamu lontar pada saya.

3. Ketahui la wahai hati kamu yang tak berperasan langsung tue bahawa sa nya, saya sangat kecewa yang amat sangat pada waktu itu hingga tak terkata langsung mahu pun menanya 1 soalan pada kamu. Diri ini hanya berdiam diri dan memandang ke arah langit dengan pikiran yang sangat kosong.

4. Tipu lah kalau saya kata kan yang saya sudah pun memaafkan kamu. Itu semua tipu belaka, hanya mulut yang berkata "saya maafkan kamu" tapi hakikatnya hati saya tak merelakan langsung. "Tiada maaf bagi kamu", itu kata hati saya. Betapa kecewanya saya pada kamu, ALLAH sahaja la yang tahu.

5. Saya percaya, setiap orang pasti akan terima setimpal dengan apa yang sudah dilakukan samada baik mahupun buruk. Begitulah dengan kamu, setiap apa yang kamu lakukan terhadap saya, kamu akan terima balik.

Luahan yang sepatutnya kamu dengar, 


Day 12: How you found out about Blog and why you made one.

"How you found out about Blog and why you made one"

macam mene erk....jap erk bg aku pikir dgn tenang dulu..hehehe
tahu kewujudan blog nie dh agak lame gak, time tue tgh popular gak la blog2 nie di kalangan member2 U aku..klu x silap tahun 2006..mase tue jugak la aku try create blog...tp pas tue hampeh...xgerak2 pun..takat tue je..hanye ade 1 entry je..huhuhu...

pas4 tahun berlalu bru la aku sibuk2 nak buat blog...tahun 2010..mase tue bru teringat yg aku penah buat blog...baru la terkedek2 nak cari semula aku nye blog lame...tp aku xgune blog tue pun aku create blog baru..blog tue still ade...dan masih tersimpan dgn selamatnye..hehehe...

~usia blog nie~
bulan march nie genapla 1 tahun usia blog nie...huhuhu

Day 11: Another picture of you and your friends.

Huuuhhh...another cabaran yang perlu aku buat...
amek je tahun lepas...tp xla lame sgt gambar nie..
amek time opis aku buat hari inovasi, bulan december 2010...
ni gambar aku dan kawan opis aku...

mase nie ade pameran kereta proton...cantik n unik sbb kete2 yang di pamerkan x dijual pun..
kete tue adalah hasil dari kreativi dan inovasi staff2 kat proton.. memang cantek..




06 January, 2011

Day 10: Songs you listen to when you are Happy, Sad, Bored, Hyped, Mad.

Sekarang suke dgr lagu nie....


 dan


dan lagu ini...

05 January, 2011

Day 09: Something you’re proud of in the past few days.

huhuhu...nie yang nk bg tau nie...hehehe..
betapa dengan bangganye nk bg tau yang kite dh pun berjaya melaksanakan short term goal pada hari isnin yg lalu.klu nk tau ape short term goal kite, kene lah g kt entri ini
..huhuhuhu...cantek dh bilik kite...cume lom letak pewangi lg sbb lom beli lg..
asyik lupe je nk beli..xpe, ari nie @ esok leh beli.... ;)
lagi 1 kite lom bwk bantal naik bilik, de teperap dlm kete...hehehe..
xtau la bile nk bwk msuk bilik....eeemmm...

Template by:

Free Blog Templates