05 December, 2011

besemangat

Harini sy sgt besemangt untuk wat keje walaupun monday blues..haha. semangat wat programming.i loike..slalu nye sy xsuke nk wat peogramming ni.harini laen sket sbb de cikgu nk ajar sy wat programming..bes2..trus besemangat.esok smbng lg.

**next post nk cite camne sy dan si die leh berjumpe dan bercinta. :)

Published with Blogger-droid v2.0.1

04 December, 2011

Dah jadi tunangn org upenye...

19-11-2011

Nak bg tau yang saya dh jd tunang org. Siape la gerangan yg betuah dpt sy tu ye.hhihihi..actually sy yg sgt betuah dpt tunang yg sgt baik mcm si die.die bkn setakat baik malah caring,baik hati,romantik,suke amek gamba sy,manje(sy suke part yg ini) n yg paling match ngn ciri2 yg sy nak adalah die x merokok n die gelap dari sy n die juga lbh tinggi dr sy(die sgt tinggi).


Tarikh yg tetulis kt atas tu tarikh sy bertunang.

Time kaseh syg, sbb terima sy jadi tunang awk.i love you so much syg.


Published with Blogger-droid v2.0.1

Testing

Testing..testing..testing..

posted from Bloggeroid

17 October, 2011

Sudah sekian lama tidak mengupdate blog ku ini...
Jumaat yg lepas sempat lg aku n si die g menonton wayang "Real Steel"..
Aik.. xkeje ke? soklan bagus. actually saya sedang berkursus/berbengkel di seremban.so jumaat pagi adalah hari last saya berbengkel. so kiteorg pun pegi la tgk wayang disebelah petang nye..
Memang bes la cite tu..rase nk tgk je lg. 



**next post nak pasal 'betapa bahagianya saya'..hahaha..
**saya nak count la, tinggal  ' 1 bulan 2hari lg'..

27 July, 2011

Kau selamanya



05 July, 2011

Model..

Jadi model sekejap..huhu...
kepada yang x sanggup nk tgk aku jd model, xyah la scroll.. 
nnt meluat plak nye..kahkahkah..

Model : Cik Haslinah
Photographer : En. Mohd Ezrix Syahriz
Lokasi : Banyak tempat (Morib, Umah En. Ezrix)















Gambar yang 2 kat bawah nie, gambar saya bersama En. Photographer yang hensem..

01 July, 2011

Dah masuk julai kan...cepat gile mase berlalu...tau2 je dh bulan julai..huhuhu..

Cepat la..


Tak sabarnye nak hari sabtu dan ahad... saya perlukan cuti ni.cepat la masa.. 
Cepatlahhh... Masa Berlalu..i need rest... nak cuti...
Pleaseeeeeeeeee..................
hahahaha... ayat kt atas tu mmg xleh bla, sbnrnye x sabar nk jumpe si dia..
kat atas tu cume alasan je...kahkahkah..


28 June, 2011

Sakit kaki...

Hepi ke ngan kaki yg sakit ni..huhu..setiap hari kena la hepi kan..walau cara ape skali pun kite kena lah hepi. baru leh ceria je dan sakit pun leh hilang tau..

Actually, i need this........
uuuuhhhhhhh.......

24 June, 2011

Happy........



I'm happy with you..

Another muvi

Tgk muvi bersama si dia.. best cite nie.. di syor kan untuk tgk..




13 June, 2011

Tengok muvi...


Super 8.. triler cam best je.. tp bile dh tgk cite tu xde la bes sgt.. best lg tgk X-MEN tau.. ngantuk gk la aku tgk cite nie..byk kali menguap tau..(nmpk sgt membosankan)huhuhu....
so kpd korang yg baru bercadang nk tgk cite ni, aku rase baik xyah membazirkan duit korang tu dgn menonton cite nie.. baik korang tgk cite KL gangster ( walaupun aku xtgk lg cite nie, base on my friend nye cite cam best je ) huhu..

01 June, 2011

Novel : Warna Hati



Novel : Kasih Yang Suci



09 May, 2011

Untuk insan teristimewa....


Untuk mu MAK...
I Love u.......




21 April, 2011

Betul ke???

Saya rase cam dah......................................


23 March, 2011

pape tah...geram tul...

dh la suruh kite buat..alih2 dia betulkan semula..
lain kali tak xyah suruh org.. buat sendri kan senang..
ade je yg xbetul...tension tul..susah la org cam nie...buat org lain pening kepala je...
ingat org xde keje lain ke?...susah betul... kepala ni pusing2 tau x...
AAAAAAAAAAAAAAAAAARRRRRRRRRRRRRRRGGGGGGGGGGGGHHHHHHHH
teluah gak akhirnye...xpenah aku rase cam nie sblm nie...
eeeeeeeeeeeeeee..sgt la geram skrg nie.......

** skrng ni masa untuk bertenang...bertenang la wahai kepala otak.dont stress.. nnt awak tu sakit lak...kena jaga kesihatan ...


17 March, 2011

Khas untuk awk choc love....

Khas untuk awk choc love...
walaupun lambat post...huhuhuu

15 March, 2011

Dream High..

Dh lame xlayan cite korea nie...
hari ahad hari tu layan cite DREAM HIGH..best citenye...
x abis tgk lg.....


Title: 드림하이 / Dream High
Genre: School, comedy, romance
Episodes: 16

Synopsis
Go Hyemi was a student major in classical music but has to give up her dream because of her father's debt by entering Kirin Art High School. However, she needs to get the other two students come along in order for her to enroll the school conditionally. Those two students are Song Samdong, who lives faraway in the country side and Jinguk, the guy whom she accidentally meet while trying to escape from the loan shark. Yoon Baekhee who once was known as Hyemi's tail, however, becoming Hyemi's rival in the school because of those hurting words said by Hyemi. This drama tells the story on how six students at Kirin Art High School work hard to achieve their dreams of becoming stars.

Main Cast
Suzy as Go Hye Mi
Kim Soo Hyun as Song Sam Dong
Taecyeon as Jin Gook / Hyun Shi Hyuk
Ham Eun Jung as Yoon Baek Hee
Wooyoung as Jason
IU as Kim Pil Sook
 

11 March, 2011

5 hari lagi...

Sedar x sedar... tinggal 5 hari je lagi...
nmpak sgt bz yg amat sgt...nak post entry pun xsempat...
dh besawang blog aku ni x ber update2....
eh melalut lak aku nie....
sambung balik...
oohhh.. tidakkkk...xnak lalui tambahn nombor...
ala...xleh terima hakikat la... camne nie...
sekejapnye .....
nape mesti bersedih nie...
jgn la sedih... kite kena la bertambah matang...huhuhu..
konon je tue...tp hakikatnye x matang pun..hahaha...
ade 1 lg yg bersawang kt kepala ni,
bile aku nak kawen nie? (soalan yg nie memang xleh bla..)..huhuhu

*5 hari lagi....

01 March, 2011

SWISS GARDEN RESORT & SPA KUANTAN PAHANG MALAYSIA

Pemandangan yg sgt cantik...
laut cina selatan yg cntk....
sbb2 pergi ke kuantan adalah meting JPICT.
tp alang2 dh pegi ... ape lg... bak kate pepatah menyelam sambil minum air...
pagi meting... ptg g cherating...
jln2...
bes jugak..
siap axtend 1 night kt Swiss nie...hehehe..
best la jugak if korang nye bilik berhadapan dgn garden or pantai...





24 February, 2011

oh..hidung..

kenapa dengan hidung aku nie...
asyik2 bersin je sejak akhir2 nie...
xkira waktu dan tempat... uuuhhh..
rase cam xbape sihat je...
hari ni pun pg2 lagi dh bersin...
nasib baik xselsema lg..
hidung..hidung..
perlukan udara segar sbnrnye...hehehe..

Template by:

Free Blog Templates