15 June, 2010

bes gak lagu nie...

A.P.I - Pelita

14 June, 2010

Layan je.....

Bosan n xde mood pun nak update blog nie...
pape pun skrg ni tgh layan cite DUNIA BARU REUNION.....
layan je...........

04 June, 2010

Dengarkanlah.....(Shiela Majid)

Berkerdipan
Bintang di langit malam meneman bulan
Mengasyikkan memadu asmara di sebalik awan

Oh bulan
Ku ingin berterus terang
Meluahkan perasaan

Verse

Angin lalu
Meniup menghembus membisik namamu
Menemankan senyuman menawan di buai khayalan
Bahagia itu yang aku inginkan
Milik kita selamanya

Chorus

Dengarkanlah laguku
Ku ciptakan untukmu
Menghargai dirimu di sisiku
Dengarkanlah laguku
Ku nyanyikan untukmu
Buat sekian lama
Hanyalah dikau di hatiku

Ulang Verse

Ulang Chorus

Percaya pada segala yang ku janjikan
Hidup bersama seperti bulan dan bintang

Ulang Chorus

Dengarkanlah

Note: nak lagu ni...sape ade..

macam mane ni....

Macam mane ni......
falling in love ke?huhuhu....
x kot, suke tgk muke dia je.(SA)..( yeke???tp klu dpt jd pakwe on je..hehehe)
nak kate hensem x gak kot...tp ade rupe la...(hehehe)
tp kan klu kite suke org tu.. patut ke kite beritahu dia...
tp mcm mane nak bg tau yg kite suke dia...(saya ni pemalu sebenarnye,, huhuhu.. konon perempuan/ wanita melayu terakhir...hahaha...)
dia leh terima ke perasaan kite???
dibuat nye dia mmg xsuke kite... lg la bahaya tu...
wat malu je...huhuhu..
klu dia layan kite, adakah dia pun ade perasaan same cam kite jugak...
atau sekadar 'melepaskan batuk (aku xtau batuk atau batok, hentam jela labu...) ditangga' (eh betul ke peribahasa aku ni... merepek2 je..huhhu, main taip je ape yg kuar dr kepala otak aku ni.)
atau yg lebih tepat xnak terguris hati...
Macam mane ni......

*nota : help me.....

01 June, 2010

My Cousin Kawen

Cantik nye dia time ni... Ayah dia keturunan Cina, mak dia plak melayu (xla cantik cam dia pun)Dia ikut sebelah Ayah dia(tu yg cantik)hehehehe... dulu dia ni pramugari (sekejap je) pastu bukak butik pengantin, buat business dia sendiri... nasib laki dia org kaya, leh la support dia nye business sket2..hehehe.. pape pun selamat pengantin baru tuk dia.. cepat2 la dpt anak yg comel erk...hehehehe..


 


Note: Pape pun selamat pengantin baru kakak sepupu ku...
(Sbenarnye sebaya aku tp lantak aku panggil gak dia ngan panggilan kakak)
Jangan Marah SIS...


Bengkel KIK



Baru la terase nak taip something kat blog ni...nak cite aku g bengkel KIK kat Shah Resort, Melaka..bes..Suasana kat resort tu cam ala2 bali..sonok klu nak relex kan otak n santai2... aku start berKIK ni dari hari Rabu- Jumaat... Mlm ppun ade kelas jugak tau.. pegi ni pun bukan suke2, kene blaja supaya boleh train Ahli kumpulan aku yg lain..huhuhu.. bes mase sbb ramai la yg kenal n sume nya spoting giler....

Berselerak giler time ni...

Time ni sume group kene present ape yg dipelajari


Pemandangan Shah Resort




Template by:

Free Blog Templates