28 June, 2011

Sakit kaki...

Hepi ke ngan kaki yg sakit ni..huhu..setiap hari kena la hepi kan..walau cara ape skali pun kite kena lah hepi. baru leh ceria je dan sakit pun leh hilang tau..

Actually, i need this........
uuuuhhhhhhh.......

24 June, 2011

Happy........



I'm happy with you..

Another muvi

Tgk muvi bersama si dia.. best cite nie.. di syor kan untuk tgk..




13 June, 2011

Tengok muvi...


Super 8.. triler cam best je.. tp bile dh tgk cite tu xde la bes sgt.. best lg tgk X-MEN tau.. ngantuk gk la aku tgk cite nie..byk kali menguap tau..(nmpk sgt membosankan)huhuhu....
so kpd korang yg baru bercadang nk tgk cite ni, aku rase baik xyah membazirkan duit korang tu dgn menonton cite nie.. baik korang tgk cite KL gangster ( walaupun aku xtgk lg cite nie, base on my friend nye cite cam best je ) huhu..

01 June, 2011

Novel : Warna Hati



Novel : Kasih Yang Suci



Template by:

Free Blog Templates