05 December, 2011

besemangat

Harini sy sgt besemangt untuk wat keje walaupun monday blues..haha. semangat wat programming.i loike..slalu nye sy xsuke nk wat peogramming ni.harini laen sket sbb de cikgu nk ajar sy wat programming..bes2..trus besemangat.esok smbng lg.

**next post nk cite camne sy dan si die leh berjumpe dan bercinta. :)

Published with Blogger-droid v2.0.1

04 December, 2011

Dah jadi tunangn org upenye...

19-11-2011

Nak bg tau yang saya dh jd tunang org. Siape la gerangan yg betuah dpt sy tu ye.hhihihi..actually sy yg sgt betuah dpt tunang yg sgt baik mcm si die.die bkn setakat baik malah caring,baik hati,romantik,suke amek gamba sy,manje(sy suke part yg ini) n yg paling match ngn ciri2 yg sy nak adalah die x merokok n die gelap dari sy n die juga lbh tinggi dr sy(die sgt tinggi).


Tarikh yg tetulis kt atas tu tarikh sy bertunang.

Time kaseh syg, sbb terima sy jadi tunang awk.i love you so much syg.


Published with Blogger-droid v2.0.1

Testing

Testing..testing..testing..

posted from Bloggeroid

Template by:

Free Blog Templates