18 May, 2010

Mate ni nape...

Mate.... nagantuk la.rase nak tutup je mate ni...(beratnye)..rase x bermaya je..pedih pun ade sbb tahan mate ni dr tertutup rapat..(hahahaha)...mate bertahan la...

Click Me~Nota:dgr lagu slow bertambah la mengantuk nye....



11 May, 2010

When I'm start remember ( % )

Suddenly..
OOPPSS......
Ala......
Nape mesti ingat % ni....
actually xsuke la tetang % nii....
mengingatkan tentang sidia plaknye Click Me~
(sebenarnye benci sgt kt dia tp xpenah pun terluah kat dia myb 1 mase nnt dia tahu) ...hope la..
ni berpunca dr seseorng Click Me~(not special ok but kawan je kot)
....eemmmClick Me~...dia ni la yg wat aku remember blk kt sidia ( org yg dibenci tula) tu..
aku kene delete dlm memory otak aku niClick Me~....xpasal2 moody je nnt..

07 May, 2010

8 Petanda Dia adalah Jodoh Kamu


Dua manusia yang merasa saling berjodoh pasti memiliki ikatan emosional, spiritual dan fizikal antara keduanya. Hanya dengan menatap mata atau mendengar suaranya, kita akan merasakan getaran dan seolah ingin terus bersamanya. Benarkah seperti itu?
Lalu, apakah ada petanda lainnya agar seseorang dapat merasakan bahawa si dia jodoh (soulmate) kita atau bukan?

Petanda 1
Rahsia sepasang kekasih agar dapat memiliki usia hubungan yang panjang adalah dengan adanya saling kerjasama. Kamu dan dia selalu dapat saling membantu, dalam urusan remeh atau besar. Paling penting adalah kamu berdua selalu dapat melalui segala aspek kehidupan secara bersama-sama. Dan semuanya terasa amat menyenangkan meskipun tanpa harus melibatkan orang lain. Apakah kamu sudah merasakan perkara tersebut? Jika ya, selamat… kerana ada harapan bahawa dia adalah calon pendamping hidup kamu!

Petanda 2
Salah satu kriteria yang menentukan sesuai atau tidaknya dia sebagai jodoh kamu atau bukan adalah kemampuannya bersikap bersahaja di depan kamu. Cuba sekarang perhatikan, apakah gerak-gerinya, caranya berpakaian, gaya rambutnya, caranya berbicara serta tertawanya mengesankan apa adanya? Apakah setiap ucapannya selalu tampak spontan dan tidak dibuat-buat? Jika tidak, maaf kemungkinan besar dia bukan jodoh kamu!

06 May, 2010

Aktiviti lame

Aktiviti yang dh lame xbuat..ape lg bace Novel Online la.huhuhu... memandangkan byk aktiviti terluang ni..bace la novel and cerpen online ni..skrg Tajuk Novel yang aku tgh bace Ape Kawin dengan dia? bes gak cite ni..tp bru sampai bab 5.. lmbt lak penulis ni nak update..kene tunggu berkurun sket leh bace bab seterusnye.. (sabar ye) pas abis bace novel bab 5 tu aku bace lak cerpen... xbes sgt cerpen tu.aku bace pun separuh je..
perasaan bosan terus melanda bile bace cerpen x bes tu.terus xde mood nak bace yg cerpen yang lain (bosan nyyeeeeeeeeeeeeee) Help me... ape nak wat ni..Bosan..tp xpe jap lg dh nak blk umah so leh la hilang bosan tu..hehehehe....


05 May, 2010

Kes Hartina Kamarudin yang murtad........

Ape nak jd dunia skrg ni... (Kiriman email dari Nor Hafizah Abd Muttalib)

......... ...kita baca la apa yang ditulis ni....buat pedoman kita dan keluarga kita....... kes Hartina. Moga kita semua jadikan sebagai pengajaran dan jenguk-jenguk lah anak-anak kita, adik2 kita, saudara2 se-Islam kita....
Trully, Kes Hartina Kamarudin heboh diperkatakan sekitar awal tahun 1996 lagi.Bagi mengetahui hal sebenar, pihak majalah Muslimah sempat menemui bapanya, Encik Kamaruddin Abdul Karim, abang sepupunya En Borhan Abd. Aziz dan adiknya Syukur Yazit Kamaruddin yang sudi menceritakan rentetan peristiwa tersebut.
Malangnya ibunya, Puan Kalsom Ghani tidak mahu ditemubual atas sebab peribadi. Berikut adalah penjelasan En. Kamaruddin yang sudah terlalu banyak menempuh dugaan dan ujian dalam memastikan anaknya Hartina dapat dikembalikan kepada Islam.

ICE CREAM....

Restaurant ICE ROOM

Setiap kali g Nilai Square mesti ade perasaan nak g tmpt mkn ni (ICE ROOM).

04 May, 2010

Adnan Sempit

Skrg ni tgh layan drama bersiri Adnan Sempit... Bes..Kelakar habis....


Sinopsis:
Adaptasi dari filem Adnan Sempit- Segala-gala dalam hidup Adnan memang sempit – rumah

03 May, 2010

"Saya nak Cuti"

Saje je bukak Laman Web Mastraveller tetiba ade la ternmpk iklan " Saya nak Cuti"... cam bes je..tp kene tonton dulu baru la leh Menang... itu yg wat mls nak masuk pertandingan tu..

(peraduan Tonton dan Menang dan menangi tiket penerbangan ke destinasi episod mingguan)

Template by:

Free Blog Templates