29 December, 2010

Day 08: Short term goals for this month and why.

memandangkan tahun 2010 tinggal 2 hari je lg...so kira short term goals la nie...
nk kemas bilik kt opis yng dh beselerak tahap xtau nk ckp la...mcm2 de atas meja opis nie...nak kene kemas sume kertas2 yg x bergune..
berusaha la wahai diri untuk merealisaikan short term goal dlm mase 2 hari nie..huhuhu..

ade sape2 yang baik hati nak tolong kite kemas????
CAYOK!!!!

Day 07: A picture of someone/something that has a big impact on you.

Air Terjun Sekayu
State-->Terengganu
Location-->South of Kuala Berang
Coordinates and map-->N04° 57.85' E102° 56.71'
Water Source-->Small River
Waterfall Profile-->Vertical Falls & Cascades
Accessibility-->From carpark & river trekking




Huuuuh..tenang nye kepala otak aku tgk gamba nie walaupun xpenah pegi sini....Damai rase nye .... damai yang xdpt nk digambar sampai terpikir ade 1 lagu tue sesuai dgn perkataan DAMAI...



24 December, 2010

perlu ke ingat?

ape yg aku nk taip sbnrnye nie..haish...lupe lak..
.............................................tgh pkir sbnrnye nie..............................................


oh...rindu zaman kanak2 la...sonoknye time tue..lagi2 time sek ren..bes sgt..
xde pun nk pikir masalah..bile dewasa nie, byk plak masalh nk kene pkir... tp kan, dewasa kah aku?eemm soalan menarik nie...huhuhu...di mate org mungkin nmpk aku dewasa tp hakikatnya..x dewasa pun, masih rase mcm keanak-anakan lg..huhuhu...sbnrnye xnak ngaku jd dewasa pun..hehehe..nk sentiasa jd kanak2..xnak pkir masalah...boleh ke????????

23 December, 2010

Next song..please...huhuhu

Taylor Swift
"Speak Now"

MASA...

tik..tok..
tik..tok..
tik..tok..
tik..tok..
tik..tok..
tik..tok..
tik..tok..
tik..tok..
tik..tok..
tik..tok..


bile berckp tentang MASA pasti mcm2 org akan bg alasan.. paling kerap dgr bile org ckp xckup masa(ayat nie slalu dgr bile time pekse...huhuhu)tp aku xnak cite pasal pekse...nk pasal cepatnye MASA berlalu hingga aku x tau pun ape yg aku buat sepanjang hampir 1 tahun ni....tuptup dh nak masuk tahun 2011..kejapnye MASA berlalu...tinggal 8 hari je lg tau...sgt cepat kan...tahun depan umo pun makin meningkat...haish...xperlu pikir sgt tentang umo...lantak la..yg penting aku happy jalani kehidupan aku..huhuhu...
 

16 December, 2010

huuuuhhh....

Lame gile x update...nak update lagu nie je untuk hari ni...
esok nk update lain plak, tu pun klu sempat n rajin...hehehe

02 December, 2010

Day 06: Favorite super hero and why?

Cabaran 06...
cabaran yg paling aku suke n agak teruja sket nak wat..hehehe

ini la favorite super hero aku...hensem x?hensem kan...
ohh..tom cruise, awk nmpkhensem di mate ku...hahaha..ayat xleh bla..nasib baik aku lom kawen lg...
nape aku suke dia...kenape erk...nk kene list ke????
1)hensem
2)hensem
3)hensem
hahahaha....sebab dia hensem je...xde sebab lain pun..
dia de laman web dia sendri.. klik la kt cini erk klu suke tgk kehenseman dia n photo2 dia nie..... TOM CRUISE

Day 05: A picture of somewhere you’ve been to.

Cabaran Ke 05..

ok, mula2 kene la letak gamba dulu kan...




gambar2 nie sume time aku n 2org member aku yg lain g bandung..aku mase sblm puase tahun nie...kat sane sempat la nk beli baju raye..hehehe.

.gambar yg 1st tu kat mane erk...lupe dah...alaa..lupe la..kt situ sejuk. ha!! aku ingat name tmpt nie Tangkuban perahu...best tempat nie..ade hinpunan pohon pinus dan hamparan kebun teh di sekitarnya..pas tu de byk batu2..best kt tmpt nie..

gambar kedua tu aku g shopping sekitar bandar bandung..dh xingat name shopping complex tue..huhu..

gambar ketiga lak...aku mkn mee bakso...kedai dia nie unik n cantik sbb terletak kt atas bukit...sgt menarik

Day 04: A habit that you wish you didn’t have.

Dah 6 hari x berbloging...huhuhu...
hari ni nk smbung blk cabaran 30 hari berblogging yang dh kantoi...
cabran ke 4....

klu ikutkan byk jugak la...tapi xkan nak cite sume kot... aku cite 1 je... habit aku nie kadang2 ( bukan kadang2 je, slalu gak la aku buat) suke tangguh kerja...hahaha..slalu aku akan buat bile aku x suke nk wat keje tue...xpun terpakse buat...hehehehe..nmpak sgt aku nie mls kan....haih.....

 *tgh berusaha nak buang habit nie...tp cam xboleh je..

Template by:

Free Blog Templates